onsdag 18 juni 2008

Sverige ska ta GULD!

Sitter nu på jobbet och skriver en liten truddilutt.

Idag är det fotboll som gäller både på jobbet och efter.
Jag tänkte att de kunde vara lite mysigt att ta med sig fika som vi kunde knapra på, men när jag kom till jobbet och sa det till mina arbetskamrater så skrattade de åt mig.
Jag tror dom ångrade det där skrattet sen efter att dem fick smaka på de söta kakerne.
Gud jag är så laddad idag inför matchen så att jag knappt kan koncentrera mig på jobbet. Om jag ska dra lite taktik nu hur jag tycker att de ska gå i matchen idag. Zlatan tycker jag ska spela från start, gör Sverige 2 mål och Ryssland har 0 så tycker jag att Zlatan kan få vila sitt knä på bänken.
Henke ska som vanlig vara höger fram och göra sina snygga nicknigar. Sen tycker jag det är lite krongel med mittfältet, Ljungberg är ju just nu på vänster mitt vilket jag tror är lite knas. Jag vet inte riktigt varför jag tycker de, men det känns som han ska va höger mitt. Sen så är det ju en hel det kvar att disskutera men jag tar la bara dom som jag tycker är viktigast. Anders Svensson ska vara mitt och göra sitt jobb som lagupppläggare precis som vanligt, och sen tycker jag självklart att Isaksson ska vara målis efter två lyckade matcher så är jag väldigt förvånnad och glad att de gått så bra för honom iår.

Ja de får nog räcka så annars kommer det att bli ett långt inlägg och de orkar inte många läsa.

Nu täntke jag fortsätta jobba och prata med griniga,envisa och trögfattade människor.

Punk slut